Udviddelseskabinet

 

ATP2020 Fixture with Extension Cabinet

ATP2020 fikstur monteret på et udviddelseskabinet

I de tilfælde hvor der ikke er plads nok til test-elektronik i kassetten, kan man overveje at bruge et udviddelseskabinet.

Uviddelseskabinetterne er meget fleksible. For at lette adgangen til udstyr monteret i kabinettet kan både bagpanelet og bunden tages af  hver for sig. Bagpanelet er desuden udformet som et fladt panel af 1,5mm aluminium. Det gør det let at spænde panelet op i en fræser eller boremaskine for at lave huller til stik. Selve fiksturet er skruet fast til udviddelseskabinettet.

 

Når fiksturet er monteret på et udviddelseskabinet, er der hul hele vejen igennem fra undersiden af testprobe-pladen til udviddelseskabinettet. Det giver mulighed for at man kan fejlfinde på en ny testopstilling, mens der er spænding på DUT (Device Under Test). Det kan også lette adgangen til systemet, når et eksisterende system skal serviceres.

 

Nogle gange kan det være en fordel at teste printkort i en tandem opstilling. Mens det ene kort bliver testet kan det næste klagøres til test. Tandemsystemet samles ved at skrue 2 udviddelseskabinetter sammen og montere 2 fiksturer oven på dem.

Flere udviddelseskabinetter kan monteres side ved side og på den måde give mere plads til testelektronik.